CİNEMONİ KISA FİLM GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ DÜZENLENDİ

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda, Cinemoni Kısa Film Günleri’nin ikinci gösterimi yapıldı.

<strong>CİNEMONİ KISA FİLM GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ DÜZENLENDİ</strong>
28.12.2023

İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü araştırma görevlilerinin düzenlediği Cinemoni Kısa Film Günleri’nin ikincisinde yeni kısa filmler öğrenciler ile buluştu. Film gösterimi, yönetmenliğini Ömer Ferhat Özmen’in yaptığı “Beyoğlu Sineması” ile başladı. Hemen ardından İletişim Fakültesi Arş. Gör. Mehmet Oğuz Yıldırım’ın “Lekesiz” adlı kısa filmi ile devam etti. Son olarak ise yönetmenliğini Ahmet Toğaç’ın üstlendiği “Kulak Misafiri” adlı kısa film gösterime sunuldu.

Kısa film gösterimlerinin sonunda Arş. Gör. Mehmet Erol ve Arş. Gör. Mehmet Oğuz Yıldırım, Arş. Gör. Güzide Kayıtmazbatır filmler hakkında bilgiler verdi ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Haber/Fotoğraf: Mert Can Başcan – Yiğit Burak Dilaver