Erasmus Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemizde Erasmus+ Günleri kapsamında Erasmus Programı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Erasmus Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
17.10.2022

Erasmus+ Günleri kapsamında,  Kastamonu Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ve Öğrenci Staj Hareketliliği programlarına yönelik bilgilendirme toplantısı Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Erasmus Koordinatörü Dr. Erkan Külekçi ile Erasmus Ofisi’nden Dr. Hatice Çakır ve Eylem Usta’nın konuşmacı olarak yer aldığı program öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Erasmus programında yapılması gerekenlere dair sunum gerçekleştiren konuşmacılar, Öğrenim ve Staj Hareketliliği’nde öğrencilerin faydalanabileceği haklardan ve hibe desteğinden bahsetti.

Erasmus Programı’nın avantaj ve dezavantajlarına değinen konuşmacılar, öğrencilerin yurt dışında karşılaşabilecekleri durumlar esnasında nasıl hareket etmeleri gerektiğinden söz etti. Toplantı, daha önce Erasmus Öğrenci Değişim Programlarına katılan öğrencilerin deneyimlerini paylaşması ve soru-cevap bölümünün ardından sonlandı.

Haber/Fotoğraf: Gizem Azboy