Fakültemizde Değişim Programları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz öğrencilerine yönelik Mevlana, Farabi ve Erasmus değişim programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fakültemizde Değişim Programları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
15.11.2021
715
A+
A-

Fakültemiz öğrencilerine yönelik Mevlana, Farabi ve Erasmus değişim programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Mevlana Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Senem Yetgin, Farabi Koordinatörü Doç. Dr. Hafife Bozdemir Yüzbaşıoğlu ve Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erkan Külekçi, değişim programlarıyla ilgili detayları öğrencilere aktardılar.

Mevlana koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Senem Yetgin, yurtdışında eğitim veren yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimi gerçekleştirmeyi amaçlayan Mevlana programının kapsamında AB ülkeleri dışında bütün ülkelerin bulunduğunu belirterek, programa başvuru yapan öğrencilere burs desteğinin verildiğini söyledi.

Farabi programı hakkında konuşan Doç. Dr. Hafife Bozdemir Yüzbaşıoğlu, üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim-öğretim yapan öğrenci ve öğretim elemanlarının yalnızca yurt içindeki anlaşmalı üniversitelerle bu programa katılabileceklerini belirtirken, Erasmus koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erkan Külekçi, programın Avrupa Birliği’nde anlaşmalı ülke ve üniversitelerde eğitim-öğretim ve staj hareketliliğini desteklediği bilgisini paylaşarak başvuru ve hareketlilik sürecine ilişkin detayları aktardı.

Toplantı, sunumların ardından öğrencilerin sorularının yanıtlanması ile sona erdi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.