Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nden Mezuniyet Sergisi

Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi’nde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından “Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi” ziyarete açıldı.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nden Mezuniyet Sergisi
27.05.2024

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nden 16 öğrenci tarafından tuval üzerine yağlıboya ve akrilik ile yapılan toplam 48 eser Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Prof. Serkan İlden ve Dr. Öğr. Üyesi Sümeyra İhan Civliz’in atölyesindeki son sınıf öğrencilerinin eserleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Erol Yıldır, her yıl son sınıf öğrencilerinin sergi açtığını ifade ederek öğrencilerin çalışmalarının son derece güzel ve başarılı olduğunu belirtti.

Dr. Öğr. Üyesi Sümeyra İlhan Civliz ise her öğrencinin 3 çalışmasının sergiye dahil edildiğini, çalışmaların öğrencilerin bireysel ilgi alanlarına yönelik konuları içerdiğini aktardı.

Haber-Fotoğraf: Sadullah Menekşe