İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN AA’YA ZİYARET

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN AA’YA ZİYARET
15.03.2024
319
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Selver Mertoğlu öncülüğünde Ankara’daki Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü’ne gezi düzenledi. Ziyaret kapsamında öğrencilere ajansın çalışma sistemine dair sunum yapan Muhammed Enes Arslan, ajansın tarihi ve yenilenen projeler hakkında bilgiler verdi. Başta Türkçe olmak üzere İngilizce, Arapça, İspanyolca, Endonezca, Fransızca, Arnavutça, Farsça, Makedonca, Rusça gibi 13 dilde yayın yaptıklarını ifade eden Arslan, günlük bin 368 haber, 4 bin 36 fotoğraf, 357 video, 22 canlı yayın ve 15 infografik üretimini sağladıklarını söyledi.

Daha sonra Anadolu Ajansı İnsan Kaynakları İş Ortağı Selen Topuz, Anadolu Ajansı’nın organizasyonel yapısı ve işe alım süreçleri hakkında bilgi verdi. Sunum, öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ve hazırlanan hediyelerin öğrencilere takdim edilmesiyle sonlandı.

Anadolu Ajansı’nın ardından öğrenciler gezi kapsamında Anıtkabir ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası Dr. Öğr. Üyesi Selver Mertoğlu, “Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan başta sayın rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve sayın dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin olmak üzere gezinin düzenlenmesinde emeği geçen AA ekibine can-ı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

Haber-Fotoğraf: Aslıhan KILIÇ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.