İlahiyat Fakültesi Yeni Yerine Taşındı

İlahiyat Fakültemiz, Kuzeykent Kampüsümüzde bulunan yeni binasına taşındı.

İlahiyat Fakültesi Yeni Yerine Taşındı
16.02.2021

Muhammed İhsan Oğuz Vakfı öncülüğünde kurulan Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Binasını Yaptırma Derneği tarafından Üniversitemiz Kuzeykent Kampüsünde 16 bin metrekare kapalı alanda yaklaşık 3 bin öğrenci kapasiteli Muhammed İhsan Oğuz İlahiyat Fakültesi taşınma işleminin tamamlanmasının ardından yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Temeli 2018 senesinde atılan toplamda 5 kattan oluşan binada 27 adet derslik, 5 adet amfi, 80 adet öğretim elemanı odası, 4 adet dil laboratuvarı, bay ve bayan mescitleri, konferans salonu, sergi salonu, idari ofis ve güvenlik odaları, teknisyen odaları, atölyeler, kitaplık, bilgisayar laboratuvarları bulunuyor.