İletişim’de “İş Kulübü” Etkinliği

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından Kastamonu İŞKUR İş Kulübü Liderleri Serdar Sevinti ve Ekrem Şener’in katılımıyla konferans düzenlendi.

İletişim’de “İş Kulübü” Etkinliği
04.01.2023
389
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından, Doç. Dr. Zübeyde Süllü tarafından yürütülen Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında İş Kulübü Liderleri Serdar Sevinti ve Ekrem Şener’in katılımıyla konferans gerçekleştirildi. 

İş Kulübü liderlerinden Serdar Sevinti konuşmasında iş arama kanalları, İŞKUR faaliyetleri ve etkili özgeçmiş hazırlama gibi konulara değindi. Mesleği olmayanlara meslek kazandırmak ve mesleki niteliklerini geliştirmek amacıyla açılan kurslara ve istihdamı artırma yollarına dair bilgiler veren Sevinti, öğrencilere CV hazırlama ile ilgili 15 sorulu kısa bir anket yaptı. 

İş Kulübü liderlerinden Ekrem Şener, beden dili ve mülakat teknikleri konularına değindi. Şener, “Beden dili çok önemli, aslında hayatımızdaki en önemli şey; samimiyet. Karşı tarafla samimi bir şekilde iletişime geçtiğimizde açılmayacak bir kapı yok” ifadelerini kullandı.

Konferansa katılan öğrencilere sertifika verildi. Konferansın sonunda Sevinti ve Şener’e Doç. Dr. Zübeyde Süllü ve Araştırma Görevlisi Ayça Gökdemir tarafından hediye takdim edildi.

 Haber/Fotoğraf : Aslıhan KILIÇ- Mahmud HAMDAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.