İletişim Fakültesi Futbol Turnuvası’na Galibiyetle Başladı

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Futbol Turnuvaları’nda Orman Fakültesi ile karşı karşıya gelerek 3-1’lik skorla ilk galibiyetini aldı.

İletişim Fakültesi Futbol Turnuvası’na Galibiyetle Başladı
29.04.2024

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen Futbol Müsabakaları’nın beşinci oyunu İletişim Fakültesi ve Orman Fakültesi arasında gerçekleşti. Müsabakanın 23. dakikasında İletişim Fakültesi, 5 numaralı forma giyen Murat Temoçin’in golüyle 1-0 öne geçti. Orman Fakültesi müsabakanın 24. dakikasında attığı golle beraberliği getirdi.

İletişim Fakültesi Temoçin’in ikinci golüyle 2-1 üstünlük kazandı. Müsabakanın 35. dakikasında İletişim Fakültesi’nde 61 numaralı forma giyen Ali Ayhan Doğan’ın sakatlanması sonucu oyuncu sedye ile sahadan ayrıldı ve ambulans ile hastaneye götürüldü. Çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısı 2-1 skorla sonuçlandı. Müsabakanın ikinci yarısında İletişim Fakültesi’nde 3 oyuncu değişikliği yapıldı. İletişim Fakültesi’nde 10 numaralı forma giyen Avni Kaya 3. golü ağlarla buluşturdu. Maçın 67. dakikasında 4. gole çok yaklaşan İletişim Fakültesi’nin şutu direkten döndü. Hakem son düdüğü çalarak maçı sonlandırdı. İletişim Fakültesi 3-1 skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Müsabakadan galibiyet ile ayrılan İletişim Fakültesi, 1 Mayıs Çarşamba günü Fen Fakültesi ile karşılaşacak.

Haber: Gözde Nur Şahin-Ümit Kaya

Fotoğraf: Mehmet Ali Çetinkaya