İLETİŞİM FAKÜLTESİ İLK BASKETBOL MAÇINI OYNADI

Kastamonu Üniversitesi Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi’nde yapılan turnuvada, İletişim Fakültesi ilk basketbol maçını Turizm Fakültesi ile gerçekleştirdi.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ İLK BASKETBOL MAÇINI OYNADI
20.12.2023

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Spor Oyunları’nın basketbol müsabakalarının 5. oyunu İletişim Fakültesi ve Turizm Fakültesi arasında gerçekleşti. Müsabakanın ilk yarısı 18 – 13’lük skorla Turizm Fakültesi önde kapattı. Müsabakanın ikinci yarısı da Turizm Fakültesi’nin üstünlüğü ile devam etti. Bütün periyotlarda üstünlük kuran Turizm Fakültesi, savunmada zayıf kalan İletişim Fakültesi karşısında hızlı hücumlarla kolay sayılar buldu.

İletişim Fakültesi, Turizm Fakültesine 37 – 28’lik skorla mağlup oldu. İletişim Fakültesi’nde takım kaptanı Esat Murat Karakayalı’nın 20 sayılık performansı, Turizm Fakültesi karşısında galibiyet için yeterli olmadı.

İletişim Fakültesi ikinci müsabakasını 19 Aralık Salı günü saat 21.15’te Orman Fakültesi ile gerçekleştirecek.

Haber: Ümit KAYA-Melih DURMUŞ

Fotoğraf: Ümit KAYA-Melih DURMUŞ-Mehmet Ali ÇETİNKAYA