İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, ‘Özel Günlerde Değil, Her Günde’ projesi ile AKAY Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek özel gereksinimli öğrencilere yönelik etkinlikler düzenledi.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE
28.02.2022

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından, Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında ‘Özel Günlerde Değil, Her Günde’ adlı proje gerçekleştirildi. Öğrenciler, AKAY Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek zihinsel engelli öğrencilerle buluştular.

Ziyarete ilişkin düşüncelerini paylaşan Eğitim Koordinatörü Özlem Özlü Yücebıyık; “Çocuklarımız genel olarak bu tip sosyal ortamlara katılım gösteremiyorlar. Özellikle iki senedir pandemi nedeniyle aileler çocuklarını sosyal etkinliklerden soyutlamak zorunda kaldılar ama böyle etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz sosyalleşme imkanı buluyorlar. Onlar için bu ziyaretler moral ve motivasyon kaynağı oluyor” şeklinde konuştu.

Ziyaret, canlı müzik dinletisi, palyaço gösterisi, duvar boyama ve yüz boyama etkinliklerinin ardından sona erdi.

Haber: Elif Emek Özdemir/Abdullah Noyan