İletişim Fakültesi’nde Bölüm Oryantasyon Toplantıları

12.10.2024

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde birinci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen oryantasyon eğitimleri bölüm bazında da yapıldı. Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü birinci sınıf öğrencilerine Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersoy Soydan, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü birinci sınıf öğrencilerine Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zübeyde Süllü ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Ö. Üyesi Veysel Karani Şüküroğlu ve Arş. Gör. Emine Furtın Kaya, Gazetecilik Bölümü birinci sınıf öğrencilerine ise Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç oryantasyon eğitimi verdi. Eğitimlerde, İletişim Fakültesi’nin tarihçesi, fiziki yapısı, mevcut öğrenci durumu, akademik personeli, akademik çalışmaları, etkinlikleri, uygulama birimleri gibi konular hakkında öğrenciler bilgilendirildi.