İletişim’de “Estetik Dent” Konferansı

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yürütülen Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında Diş Doktoru Elif Nuhoğlu’nun katılımı ile konferans düzenlendi.

İletişim’de “Estetik Dent” Konferansı
24.12.2022
433
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Doç. Dr. Zübeyde Süllü tarafından yürütülen Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi öğrencilerinin organize ettiği “Estetik Dent” adlı konferans İletişim Fakültesi 256 nolu amfide gerçekleşti. Konferansa İletişim Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Meryem Salar da katıldı.

Kastamonu Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde görev yapan Elif Nuhoğlu konuşmasında “Diş Çürüğü nedir?”, “Ağız ve Diş Sağlığımızı Nasıl Koruruz?” gibi konulara değindi. Nuhoğlu, ‘’Hangi diş macununu ya da diş fırçasını kullandığınız önemli değil, yeter ki günde mutlaka 2 defa, hiç yapamıyorsak 1 defa bile olsa dişlerimizi fırçalamamız gerek’ dedi. Nuhoğlu, diş hastalıklarının çoğunun düzgün diş fırçalamamaktan ya da hiç fırçalamamaktan kaynaklandığını ve bunun önüne geçilebileceğini vurguladı. Nuhoğlu, konuşmasının ardından soruları yanıtladı.

Konferans Doç. Dr. Zübeyde Süllü’ nün Dt. Elif Nuhoğlu’na çiçek taktimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber: Melike KIZILHAN

Fotoğraf: Yasin ÖZDEMİR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.