Kastamonu Kampüs TV’de Öğretmenler Günü Özel Yayını

Kastamonu Kampüs TV’de Öğretmenler Günü Özel Yayını
24.11.2021

Kastamonu Kampüs Tv’de, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar’ın katılımıyla Öğretmenler Günü’ne özel program yapıldı. Programda Prof. Dr. Ahmet Kaçar, ülkemizde eğitim-öğretimin tarihsel süreçteki gelişimini, Cumhuriyet Dönemi’nin başöğretmeni olarak kabul edilen Atatürk’ün eğitim öğretime bakış açısını, eğitim kurumları ve öğretmenlerin toplumu inşa etmedeki önemini, Eğitim Fakültelerinin öğretmen yetiştirmedeki rolünü izleyicilere aktardı. 24 Kasım’da kutlanan bu günün değeri ve önemi hakkında konuşan Prof. Dr. Kaçar, tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının gününü kutlayarak konuşmasını noktaladı.

Programı izlemek için tıklayınız.