İlimizde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinin 5. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda anma etkinlikleri programı gerçekleştirildi

İlimizde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi
26.07.2021
728
A+
A-

15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinin 5. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda anma etkinlikleri programı gerçekleştirildi. Programa Vali Avni Çakır ile eşi Bahar Çakır, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile İl protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşuyla başlayan program, İstiklal Marşı’nın okunması, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

Vali Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu ve Kastamonu Milletvekili Metin Çelik birer konuşma gerçekleştirirken, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan “15 Temmuz” konulu bilgilendirme konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından program, İl Müftülüğü ilahi grubu tarafından ilahilerin okunması, kahramanlık türküleri, Sancak Koşusu katılım belgelerinin verilmesi etkinlikleri ile devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.