Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Film Gösterimleri

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Solaris ve Les Glaneurs et La Glaneuse filmlerinin gösterimi yapıldı.

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Film Gösterimleri
07.12.2023

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Dr. Öğretim Üyesi Sarper Bütev’in yürüttüğü Sinemada Türler dersi kapsamında senaristliğini ve yönetmenliğini Andrei Tarkovski’nin yaptığı Solaris ve Dr. Öğretim Üyesi Sezen Gürüf Başekim’in yürüttüğü Film Kuramları ve Çözümlemeleri dersi kapsamında senaristliğini ve yönetmenliğini Agnès Varda’nın üstlendiği Les Glaneurs et La Glaneuse (Toplayıcılar ve Ben) filminin gösterimi gerçekleştirildi. İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan film gösterimlerine akademisyenler ve öğrenciler ilgi gösterdi.

Haber-Fotoğraf: Zeynep Sevde Özipek