Kastamonu Üniversitesi Öğrencileri Kamp Yaptı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kastamonu Üniversitesi’nde okuyan kız öğrencilerine yönelik kamp düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi Öğrencileri Kamp Yaptı
22.11.2022
912
A+
A-

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kastamonu Üniversitesi’nde okuyan kız öğrencilere yönelik Yolkonak Gençlik ve İzcilik Tesisi’nde bir kamp düzenlendi. Hafta sonu gerçekleşen kampa yaklaşık 250 öğrenci katıldı.

Cuma günü Kastamonu Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünden kalkan servisler, öğrencileri Kastamonu Merkez’e 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kadıdağı Yaylası mevkiindeki Yolkonak Gençlik ve İzcilik Tesisi’ne götürdü. İki gün boyunca çeşitli etkinliklerin olduğu kampta, görevli olarak bir şef ve sertifikalı liderler hazır bulundu. Kamp merkezinde bulunan bungalov evlerinde konaklayan öğrenciler, başlarında bir görevli lider olacak şekilde gruplara ayrıldı. Her grubun etkinlik saatinin farklı olarak organize edilmesiyle bütün öğrencilerin her etkinliğe katılması sağlandı.

Kampta drama, halk oyunları, bileklik yapımı, takım oyunları, karikatür-karakter tasarımı, paintball, bisiklet, ip parkuru, okçuluk ve münazara etkinlikleri yapıldı. Ayrıca güzel kamp gecelerinin olmazsa olmazı kamp ateşi yakılarak ateş başında şarkılarla eğlenceli vakit geçirildi.

Öğrencileri kamp sırasında ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, öğrencilerle sohbet ederek İletişim Fakültesi öğrencilerine geçtiğimiz günlerde katıldığı konferans sırasında verdiği sözü tutuğunu dile getirdi.

Haber/ Fotoğraf: Reyyan Özen- Melike Kızılhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.