Kastamonu Üniversitesi Reklam Atölyesi Çalışmalara Başladı

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Atölyesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kastamonu Üniversitesi Reklam Atölyesi Çalışmalara Başladı
27.10.2023

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Arş. Gör. Emine Furtın ve Arş. Gör. Ferda Yağmur Bakır yönetimindeki Reklam Atölyesi başvuruların değerlendirmesinin ardından çalışmalarına başladı.

Reklam Atölyesi’nde ilk hafta, öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet’in İlanının 100. Yılı için yaptıkları afiş çalışmaları incelendi. Araş. Gör Furtın, afişleri değerlendirerek öğrencilere bir afişin nasıl daha dikkat çekici hale gelebileceği hakkında bilgiler verdi. Furtın, bir sonraki hafta Reklam Atölyesi’nde ele alınacak konuyu öğrencilere aktardı ve yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek dersi sonlandırdı.

Haber/Fotoğraf: Deniz AYDEMİR