Kastamonu Üniversitesi’nde Kariyer Günü 

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda “Kariyer Günü-1” adlı konferans gerçekleştirildi.

<strong>Kastamonu Üniversitesi’nde Kariyer Günü </strong>
04.01.2023
390
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu ve İşletme ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen konferansa Mali Müşavir İlhan Bozahmetoğlu ve Samsun İş Bankası Bölge Satış Müdürü Gökhan Kahraman konuk oldu. 

Bozahmetoğlu konuşmasında, mali müşavirlik mesleğinin olumlu-olumsuz yönlerinden, zamanı iyi yönetmekten, staj ve mesleki sınav sürecinden söz etti. Bozahmetoğlu, öğrencilere şu tavsiyede bulundu: “Öncelikle ne yapacağınıza karar vermelisiniz.” 

Konferansın devamında konuşan Gökhan Kahraman ise “Her mesleğin kendine göre zorluğu veya kolaylığı var, iletişimi seviyorsanız bankacı olun. Bankacılık iletişime dayalı bir meslek.” ifadelerini kullandı. 

“Çalıştığınız ve ürettiğiniz sürece yolda devam edersiniz.” diyen Kahramanoğlu bankacılıkta iletişimin önemini, kültürel katkıları, hangi bölüm mezunlarının istihdam edildiği, mülakat süreci ve yabancı dil gibi konularına değildi. Konferans öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Haber: Aslıhan KILIÇ- Miray ÖZKAN 

Fotoğraf: Zehra Aleyna ÜNLÜ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.