Tek Hayali Teksas’ı Görmek

“Çorumlu Kovboy” olarak tanınan 68 yaşındaki emekli öğretmen Sefer Karakaş, giydiği kıyafetler ve aksesuarlarıyla görenlerin ilgisini çekiyor.

Tek Hayali Teksas’ı Görmek
11.05.2022
1.914
A+
A-

Çorum’da 27 yıl önce yurt dışından gelen kıyafetler ile giyim tarzını değiştiren 3 çocuk babası, emekli sınıf öğretmeni Sefer Karakaş (68),  dizayn ettiği 1973 model minibüsüyle görenlerin ilgisini çekiyor. Kendisinin tasarladığı kovboy çizmesi, şapkası ve aksesuarları ile tarz yaratan Karakaş, ilde “Kovboy Hoca” ve “Çorumlu Kovboy” lakaplarıyla tanınıyor.

25 yıl Almanya’da yaşayan ve Amerikan dizilerinden esinlenerek kendine has bir tarz oluşturan Sefer Karakaş, yurtdışında birçok ülkede bulunarak Türkiye’ye döndü. Öğretmenlik mesleğini sürdürürken okuldaki mesaisinden sonra takım elbiselerini çıkartıp takıları ve kendi tasarladığı kıyafetleriyle şehir merkezinde dolaşan Karakaş, giyim tarzından dolayı çok ilgi gördüğünü ifade etti. 

Şapka, yüzük, bileklik, zincir, gibi koleksiyonları da bulunan Çorumlu Kovboy’un en büyük hayali Amerika’nın Teksas eyaletini görmek…

Haber: Enes ÖZCAN

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.