Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz Üniversitemizi Ziyaret Etti

17.03.2020

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Güral Parçal, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Dindar ve Atilla Yamakoğlu 16 Mart 2020 tarihinde Üniversitemize ziyaret gerçekleştirerek, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile kahvaltıda bir araya geldi.

Ziyarette, Devam etmekte olan Tıp Fakültesi inşaatı ve TEKNOKENT başta olmak üzere Üniversitemizin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Koronavirüs ile alakalı Üniversitemizde ve İlimizde uygulanan tedbirler ve alınabilecek önlemler ile alakalı konular istişare edildi.

Görüşmenin ardından Vali Yaşar Karadeniz, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İl Genel Meclisi Başkanı Güral Parçal ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Dindar ve Atilla Yamakoğlu yapımı devam eden Üniversitemiz Tıp Fakültesi morfoloji binasında incelemelerde bulundu.