“Kastamonu’muza ve Üniversitemize Hoş Geldiniz”

Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Belediyesi’nin düzenlediği “Kastamonu’muza ve Üniversitemize Hoş Geldiniz” şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

“Kastamonu’muza ve Üniversitemize Hoş Geldiniz”
02.11.2022

Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Belediyesi’nin düzenlediği “Kastamonu’muza ve Üniversitemize Hoş Geldiniz” şenliğinde Dj Nail sahne aldı. Kuzeykent Kampüsü İstiklal Yolu Çarşısı arkasında bulunan alanda düzenlenen şenlikte öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi. Sahne öncesi ise ödüllü hamburger yeme yarışması düzenlendi.

İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi “Wolrider” lakaplı Ali Berk Yurtseven de şenliğe gelen öğrencilere kendi şarkılarını seslendirdi.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, şenliğe katılan öğrencilere bu tarz etkinliklerin devamının geleceğinin sözünü verdi.

Haber: Hasret Erim / Mahmut Vural

Fotoğraf: Mübeyyen Kaçar / Mehmet Ali Çetinkaya