Kültür Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden 19 Mayıs’a Özel Sergi

Kastamonu Üniversitesi Kültür Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel, çevrimiçi ortamda düzenlenen “Ulusal Katılımlı Karma Sergi” 18 Mayıs 2021 tarihinde kapılarını sanatseverlere açtı.

Kültür Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden 19 Mayıs’a Özel Sergi
19.05.2021

Kastamonu Üniversitesi Kültür Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel, çevrimiçi ortamda düzenlenen ve küratörlüğünü Doç. Ruhi Konak’ın üstlendiği “Ulusal Katılımlı Karma Sergi” 18 Mayıs 2021 tarihinde kapılarını sanatseverlere açtı.

Farklı üniversite ve şehirlerden akademisyen ve sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen sergide heykel, çini grafik, tezhip, resim, kaat’ı, seramik, minyatür, tekstil, baskı, ebru, takı vb. alanlarda eserler sergileniyor. 60 sanatçı ve 60 eserin yer aldığı sergi, Artsteps Sanat Galerisi internet adresi üzerinden, 24 Mayıs 2021 tarihine kadar izlenebilir.

Sergiye erişim için buraya tıklayınız.