ÖZEL JÜRİ ÜYELERİMİZ VAR

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde yürütülen ‘’Mutfak Uygulamaları-III’’ dersinin jüri üyeleri, özel eğitim okullarının öğrencileri oldu.

ÖZEL JÜRİ ÜYELERİMİZ VAR
10.01.2024
227
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi’nde ‘’Mutfak Uygulamaları-III’’ dersinin jüri üyeleri, özel eğitim okullarının öğrencileri oldu. Turizm Fakültesi’nde düzenlenen etkinlikte Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Şube Müdürü Gülseren Anbarcı, okul müdürleri ve öğrenciler de yer aldı.

‘’2023 Liseli Şefler Yarışıyor’’ yarışmasına katılan Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerinin düzenlediği yarışmada jüri olarak tadım yaptılar.

1 ile 10 arasında puanlama yapan özel eğitim jüri üyeleri E grubunun yapmış olduğu tatlıyı birinci seçti. İkinci olarak A ve üçüncü olarak C grubunun seçilmesiyle yarışma sonlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş yarışmaya katılan Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine katılım belgeleri ve madalyaları takdim etti.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ‘’Özel eğitim öğrencilerimizi tebrik ediyorum.  Her bir özel öğrencimizin kendine özgü bir ışığı olduğunu gördüm, bu beni son derece mutlu etti” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Haber/Fotoğraf: Rümeysa DERE/ Rümeysa YETİM

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.