Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal Tanıtım Günlerinde Öğrencilerle Buluştu

Kastamonu Üniversitesi Öğrenci Topluluklarının Tanıtım Günleri kapsamında başlattığı etkinliklere katılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, tanıtım stantlarını ziyaret ederek öğrencilere aşure dağıttı.

Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal Tanıtım Günlerinde Öğrencilerle Buluştu
25.10.2021

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte Öğrenci Topluluklarının Tanıtım Günleri kapsamında yapılan etkinliklere katıldı.

Öğrenci topluluklarının tanıtımı ve üyelik işlemlerinin devam ettiği Merkezi Yemekhane önünde gerçekleşen etkinlikte, Rektör Prof. Dr. Topal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atalan, öğrenci ve personele aşure ikramı yaptılar.

Rektör ve Rektör Yardımcısının katıldığı programa öğrenciler ile çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. Aşure ikramının ardından Prof. Dr. Topal, öğrenci toplulukları tarafından kurulan tanıtım stantlarını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.