Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Kuzey Işıkları Öğrenci Topluluğu, Kuzeykent Mahalle Muhtarlığı,  Kuzeykent Mahallesi, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kastamonu Kızılay sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret
04.01.2023
703
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Kuzey Işıkları Öğrenci Topluluğu, Kuzeykent Mahalle Muhtarlığı,  Kuzeykent Mahallesi, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kastamonu Kızılay tarafından Kastamonu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kastamonu Merkez Aile Sağlığı Merkezi ve Kastamonu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyarette bulunuldu. Sponsorluğunu Sebzeciler ve Meyveciler Odası’nın üstlendiği etkinlikte yaklaşık 150 sağlık personeli ziyaret edildi.

Kuzeykent Mahalle Muhtarı Hakan Çölez, önemli bir görev üstlenen doktorların her zaman yanında olduklarını hissettirmek için doktorlara meyvelerden oluşan bir paket hediye ettiklerini vurguladı.

Muhtar Çölez, etkinliğin sonunda şu şekilde konuştu:  “Kuzeykent Mahallesi, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kastamonu Üniversitesi Kuzey Işıkları Topluluğu ve Kastamonu Üniversitesi Gazete Kampüs muhabirlerinin de katılımıyla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi ziyaret ettik. Yarım elma gönül alma niyetiyle kendilerine mandalina ikramında bulunduk. Tüm doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza ve hastane personelimize kolaylıklar dilerim. Biz sizi seviyoruz ve her daim yanınızdayız.”

Haber- Fotoğraf: Gözde Nur Şahin- Mehmet Can Tekkanat

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.