Sivil Havacılık’ta Liderlik Sunumları

Kastamonu Üniversitesi’nde Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü ve Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Engin Kanbur’un Liderlik ve Motivasyon dersi kapsamında yapılan “Liderlik Sunumları” etkinliğinin ikincisi düzenlendi.

Sivil Havacılık’ta Liderlik Sunumları
31.01.2024
166
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Cemil Meriç Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Devamında sunumunu yapması için öğrenciler sırasıyla sahneye davet edildi Sunumları biten yarışmacı öğrencilerin jüriler tarafından değerlendirilmesi yapılırken, Doç. Dr. Kanbur, ” İlk üç seçilecek ama benim için yapılan tüm sunumlar özeldi. Hepsi çok değerliydi, hepsi için çok emek verilmiş, özenle hazırlanmış sunumlardı. Bu anlamda burada sunum yapan 7 grubumuza ve ders ortamında sunum yapan diğer arkadaşlarımıza emekleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Doç. Dr. Kanbur, öğrencilerin motivasyonunu artırmak için dereceye girenlere ödül vereceklerini belirterek bu ödüller için sponsor olanlara teşekkür etti.

“Havacılık Yönetimi Liderlik Sunumları” yarışmasının birincisi jüri üyelerinin ortak kararı ile ” Fatih Sultan Mehmet” sunumuyla Mehmet Ali Öğüt ve Mustafa Kayra Yamadağ oldu. Ödülleri Yasin Candan tarafından takdim edildi.

İkinci olan yarışmacılara ise ödüllerini vermek için Kastamonu Özel Nefes Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sinan Altıkulaç sahneye davet edildi. Son olarak üçüncü olan yarışmacı öğrencilere ödülünü takdim etmek üzere Doç. Dr. Engin Kanbur ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı personeli Dr. Eray Aydın sahnedeydi. Program toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Haber/Fotoğraf: İnci ALDEMİR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.