Soyuttan Somuta Fotoğraf Söyleşisi Düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğraf ve Görsel Sanatlar Topluluğu Soyuttan Somuta Fotoğraf Söyleşisi’ne ev sahipliği yaparak Ressam ve Fotoğrafçı İlknur Öztürk’ü konuk etti.

Soyuttan Somuta Fotoğraf Söyleşisi Düzenlendi
10.01.2024
161
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde akademik danışmanlığını Dr. Öğretim Üyesi İlknur Kılınç’ın yürüttüğü Fotoğraf ve Görsel Sanatlar Topluluğu tarafından Fotoğraf Söyleşileri kapsamında “Soyuttan Somuta” başlıklı bir etkinlik düzenlendi. Söyleşiye konuk olarak katılan Ressam ve Fotoğrafçı İlknur Öztürk, genç fotoğrafçılara soyut fotoğrafçılığın inceliklerini anlattı. Sanatçı, demir tozu ve doğadaki diğer materyallerle yaptığı çalışmalarını katılımcılarla paylaşarak insan ve yaşamı anlamlı bir biçimde simgeledi. Öztürk, demirin paslanması gibi insanların yaşadığı olayların da insanlar üzerinde bıraktığı etki ve izlere vurgu yaptı.

Söyleşi sonunda, Fotoğraf ve Görsel Sanatlar Topluluğu akademik danışmanı Dr. İlknur Kılınç ve Topluluk Başkanı Mehmet Ali Çetinkaya, Öztürk’e teşekkür ederek hediye takdim etti. Bu etkinlik, öğrencilere sanatın farklı yönlerini keşfetme fırsatı sundu.


Haber/Fotoğraf: Şuheda AYDIN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.