ÜNİVERSİTEMİZ KÜAST DADAY ATLI TERAPİ TESİSİNDE ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ

Üniversitemiz Atlı Spor Topluluğu (KÜAST) Daday Atlı Terapi ve Modern Binicilik Merkezi’nde kış sporları temalı etkinlik düzenledi.

Üniversitemiz Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü bölüm öğrencileri tarafından, 2018 yılında kurulan KÜAST Topluluğu, Daday Atlı Terapi ve Modern Binicilik tesisinde etkinlik gerçekleştirdi. Programa, Daday Kaymakamı Mehmet Sert, İlçe Özel İdare Müdürü Bahattin Tiftik, Daday Atlı Terapi ve Modern Binicilik Tesisi Müdürü Güzin Aytekin, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı. Yapılan faaliyette üniversite öğrencilerini sosyalleştirerek, atçılık antrenörlüğünü tanıtma yönünde adımlar atıldı.

Programda katılımcılara tesis gezdirildi. Ardından atlar ve sokak hayvanlarını besleme etkinlikleri yapıldı. Etkinliğe katılan atçılık ve antrenörlüğü bölüm öğrencileri, sokak hayvanlarını beslemenin önemini değindiler.

Topluluk ve Daday Atlı Terapi ve Modern Binicilik Merkezi öğrencileri, etkinlik ile sınırlı kalmayıp  özel eğitim gören engelli bireyler için eğitimler planladıklarını, bu konu ile alakalı en kısa zamanda yeni projeler gerçekleştirecekleri yönünde adım atacaklarını belirttiler.

Program, toplu yemek organizasyonu ve geleneksel okçuluk etkinliği ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.