TEKNOKENT’TE “GİRİŞİM SERMAYESİ NEDİR?” KONFERANSI

Kastamonu Üniversitesi Teknokent Binası Defne Salonu’nda Melek Yatırımcı Avukat Tuncay Yılmaz’ın katılımıyla “Girişim Sermayesi Nedir?” konferansı gerçekleşti.

TEKNOKENT’TE “GİRİŞİM SERMAYESİ NEDİR?” KONFERANSI
06.04.2024
150
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Teknokent Binası Defne Salonu’nda “Girişim Sermayesi Nedir?” adlı bir konferans düzenlendi. Kendi girişimcilik hikayesini anlatan Av. Tuncay Yılmaz, girişimcilik sürecindeki hataları ve girişimcilikte nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine değindi. Girişim sürecine inanarak başlamanın önemini ve risk alarak hayallerin peşinden gidilmesi gerektiğini vurgulayan Tuncay Yılmaz, “Kastamonu Üniversite’nin Teknokent’in Yönetim Kurulu Üyesiyim. Teknokent’in kurulmasıyla ilgili baya kendimize göre çalışmalar yaptık. Daha hala da aktif olarak destekçisiyiz. Teknokent’in varlığıyla ilgili yapabildiğimiz, bizim üstümüze ne düşüyorsa yapıyoruz.” dedi.

“Çaresizlik insanı yaratıcı kılar.”
Girişim sürecinde hangi fikirlere destek verilebileceğinden söz eden Yılmaz, “Hangi hamlenin doğru, hangi hamlenin yanlış olduğundan miktarsal oranda değerlendirebiliriz. Küçük miktarlarda da bizler destek olabiliriz. Sonuçta biz bir yatırımcıyız, fikrin sokakta karşılığı var mı veya fikir güzeldir bazen ama o fikir için erken olabilir.” ifadelerini kullandı. Konferansa katılan öğrencilerin sorularını yanıtlanmasının ardından program sonlandı.
Haber-Fotoğraf: Aslıhan KILIÇ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.