Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Güler ‘Üniversitemizin Sesi’ Programına Katıldı

Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Güler, ’Üniversitemizin Sesi’ programına konuk oldu.

18.02.2022

Kastamonu Kampüs TV’de yayınlanan ‘Üniversitemizin Sesi’ programına Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Güler konuk oldu. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler, fakültenin gelişim sürecine ve çalışmalara ilişkin bilgileri paylaştı. Tıp fakültesi içerisinde gerçekleşen eğitim faaliyetlerini aktaran Prof. Dr. Osman Güler, fakülte bünyesinde hizmete açılacak olan Morfoloji binası hakkında da bilgi verdi. Prof. Dr. Güler faaliyete geçecek olan binanın öğrencilerin eğitim kalitesini artıracağını sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Osman Güler, Üniversite hastanesinde gerçekleşen çalışma ve başarıların sürdüğünü vurgulayarak, Kastamonu’da ilk kez üniversite bünyesinde görev yapan ekipler tarafından açık kalp ameliyatının başarılı bir şekilde gerçekleştiğine ve kornea nakli gibi ameliyatların da yapıldığına dikkati çekti.

Haber: Gizem Azboy