Turizm Fakültesi’nden Sokak Lezzetleri: Köfte Ekmek Günü

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından “Sokak Lezzetleri: Köfte Ekmek Günü” etkinliği düzenlendi.

Turizm Fakültesi’nden Sokak Lezzetleri: Köfte Ekmek Günü
14.12.2022

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından Fakülte’nin bahçesinde “Sokak Lezzetleri Köfte Ekmek Günü” etkinliği düzenlendi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakkı Çılgınoğlu ve Arş. Gör. Demet Güner öncülüğünde düzenlenen etkinliğe Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte menü olarak köfte ekmek, ayran, cırık tatlısı ve turşu 45 liradan öğrencilere sunuldu. Semaver çayı da ikram edildi.

Etkinlik, müzik eğlencesiyle sona erdi.

Haber: Şule Dur/ Mübeyyen Kaçar

Fotoğraf: Mahmut Vural