Türkmenistan Ankara Büyükelçisi’nden Üniversitemize Ziyaret

Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amenlıyev, 4 Haziran 2021 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret ederek, eğitim için Üniversitemizde bulunan Türkmenistanlı öğrencilerimizle buluştu.

Türkmenistan Ankara Büyükelçisi’nden Üniversitemize Ziyaret
05.06.2021
1.174
A+
A-

Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amenlıyev, 4 Haziran 2021 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret ederek, eğitim için Üniversitemizde bulunan Türkmenistanlı öğrencilerimizle buluştu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan ile Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü M. Öztürk Akçaoğlu yer aldı.

Nazik ziyaretinden dolayı Büyükelçi İşankuli Amanlıyev’e teşekkür eden Rektörümüz, Üniversitemizde eğitim gören Türkmenistanlı öğrencilerimiz hakkında bilgiler aktardı. 

Büyükelçi Amanlıyev, Türkmenistanlı öğrencilere gösterdikleri ilgi dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, hediye takdiminin ardından son buldu.Görüşmenin ardından Büyükelçi Amanlıyev, Türkmenistanlı öğrencilerimizin hazır bulunduğu toplantıya katıldı. Toplantıda, sonra söz alan Türkmenistanlı öğrencilerimiz de üniversitemiz ile ilgili görüş ve önerilerini paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.