“Uluslararası Öğrenci Günü” Etkinliği Düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi’nde “Uluslararası Öğrenci Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

“Uluslararası Öğrenci Günü” Etkinliği Düzenlendi
23.11.2022
840
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü, Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu öncülüğünde “Uluslararası Öğrenci Günü” etkinliği düzenlendi. Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Sezai Karakoç Salonu’nda gerçekleşen programa Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Öztürk Akçaoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Senem Yetgin, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Rıfat Kayış ile Öğr. Gör. Yunus Sürücü ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dr. Mustafa Öztürk Akçaoğlu, uluslararası öğrencilik ile ilgili konuşarak bu noktada öğrenci ve danışmanlar arasında yaşanan iletişim sorunlarının en aza indirilebilmesi için çözüm önerilerinde bulundu. Program, öğretim elemanlarının uluslararası öğrencilere üniversitedeki eğitim sistemi ve Türkiye’de öğrenci olarak kalmanın getirdiği şartlar konulu sunumlarıyla devam etti.

Uluslararası öğrencilerin üniversite hakkında görüş ve önerilerinin alındığı etkinlik, soru-cevap bölümü ve ikramın ardından sona erdi.

Haber: Gizem Azboy- Şuheda Aydın

Öyküm Ece Sinan- Pınar Eser

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.