İLETİŞİM FAKÜLTESİ VOLEYBOLDA İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Kastamonu Üniversitesi Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Spor Oyunları’nda, İletişim Fakültesi, Orman Fakültesi karşısında gruptaki 3. ve son maçında 2-0’lık skorla ilk galibiyetini aldı.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ VOLEYBOLDA İLK GALİBİYETİNİ ALDI
25.03.2024

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Spor Oyunları’nın voleybol müsabakasının 3. oyununda İletişim Fakültesi ve Orman Fakültesi karşıya karşıya geldi. Müsabakanın ilk seti 25-20 İletişim Fakültesi’nin üstünlüğü ile sona erdi. 2. seti de 19-21’den gelerek 25-22 kazanmasını bilen İletişim, skoru 2-0 yapıp sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Bu galibiyetle beraber 4 takımlı grubunda 3. olan İletişim Fakültesi, gruptan çıkma şansını kaybetti.

Haber: Mehmet Can Tekkanat