Üniversitemizde “Din İstismarı ve FETÖ” Paneli

Üniversitemizde “Din İstismarı ve FETÖ” Paneli
26.07.2021

Üniversitemizde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında “Din İstismarı ve FETÖ” başlıklı çevrim içi panel düzenlendi. Moderatörlüğünü İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Atalan’ın yaptığı panelde, konuşmacı olarak, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Yakupoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Turan, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Özdemir ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Yenen yer aldı.