Yeni Senato Salonu’nda İlk Senato Toplantısı Yapıldı

Yeni Senato Salonu’nda İlk Senato Toplantısı Yapıldı
13.07.2021

Muhammed İhsan Oğuz Vakfı tarafından yapımı tamamlanan İlahiyat Fakültemiz içerisinde bulunan Senato Salonu’nda ilk Senato Toplantısı yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, Prof. Dr. Ömer Küçük, Prof. Dr. Mehmet Atalan, Genel Sekreter V. Şevket Bahçacıoğlu, Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Rektörümüz, İlahiyat Fakültesi ve Senato Salonu’nun yapımını üstlenen Muhammed İhsan Oğuz Vakfı Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek,  emeği ve katkısı olan herkese şükranlarını sundu.Konuşmanın ardından toplantı, olağan gündem maddelerinin görüşülmesiyle tamamlandı.