“15 Temmuz Destanı” Fotoğraf Sergisi ve “Geceden Şafağa” Belgesel Gösterimi Düzenlendi

14.07.2023

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında “15 Temmuz Destanı” Fotoğraf Sergisi ve “Geceden Şafağa 15 Temmuz” Belgesel Gösterimi gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi Fuaye Salonu’nda düzenlenen serginin açılışına, Dekan Prof. Dr. Muharrem Çetin, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersoy Soydan, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Sergi, 15 Temmuz hain darbe girişimine dair Anadolu Ajansı muhabirlerinin çektiği görüntülerin yer aldığı fotoğraflardan oluştu.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda da TRT Haber tarafından hazırlanan “Geceden Şafağa 15 Temmuz” belgesel gösterimi gerçekleştirildi.