Öğrencimiz Bilal Çiloğlu Dünya Judo Şampiyonasında Dünya Üçüncüsü Oldu

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Bilal Çiloğlu, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü oldu.

Öğrencimiz Bilal Çiloğlu Dünya Judo Şampiyonasında Dünya Üçüncüsü Oldu
10.06.2021

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Bilal Çiloğlu, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü oldu.

Tokyo Olimpiyat Oyunları’na kota ve puan kazandıran judodaki son organizasyon olan şampiyonanın üçüncü gününde, 73 kiloda mücadele veren öğrencimiz, karşılaşmada Özbek rakibi Khikmatillokh Turaev’i mağlup ederek bronz madalya elde etti. Bilal Çiloğlu, temmuz ayında yapılması planlanan Tokyo Olimpiyatlarında ülkemizi ve üniversitemizi temsil edecek.