BATIKAF İçin Geri Sayım Başladı

Üniversitemizin paydaşı olduğu ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı için geri sayım başladı.

BATIKAF İçin Geri Sayım Başladı
04.03.2022
486
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ülkemizin 11 bölgesinde düzenlenmesi planlanan kariyer fuarları başladı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin ev sahipliğini yapacağı, Üniversitemizin de içinde bulunduğu 16 paydaş üniversite ile birlikte gerçekleştirilecek olan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) 25-26 Mart 2022 tarihinde işverenler ve öğrencileri bir araya getirecek.

Öğrencilerin öz yeterliliklerinin farkına varabileceği ve seçkin firmalar ile görüşmeler yapabileceği BATIKAF için çağrıda bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, “Öğrencilerimizi ve işverenleri bir araya getirerek iş ve staj imkanı sunmayı hedefleyen fuar, ciddi fırsat sunmakta. Böylelikle öğrencilerimiz reel sektörle bir araya gelip onları tanıma imkanına sahip olacaklar. Geleceklerine dair karar alma süreçlerine yardımcı olacak bu fırsatı mutlaka değerlendirmelerini diliyorum. Fuarın başarılı geçeceğine inancımız tam.” ifadelerini kullandı.

Haber: Gizem Azboy

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.