BEKDEMİREKŞİ KÖY OKULUNA ANLAMLI ZİYARET

İletişim Fakültesi öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında “Gelecek Çocuklarda” isimli sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

<strong>BEKDEMİREKŞİ KÖY OKULUNA ANLAMLI ZİYARET</strong>
13.01.2023
310
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, “Minik Eller, Geleceği Çizer” sloganı ile geliştirdikleri “Gelecek Çocuklarda” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 6-10 yaş grubundan 26 öğrenci ile eğlenceli vakit geçirdi.

Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç’ın Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan projede, balon etkinliği, bilgi yarışması, yılbaşı çekilişi, canlı müzik gibi çeşitli faaliyetler düzenlendi.

Proje hakkında bilgi veren İletişim Fakültesi öğrencileri, şu ifadeleri kullandı: “İlkokul öğrencileriyle bir araya gelmek, onların kalbine dokunabilmek, vakit geçirmek bizim için büyük mutluluk. Bu projeyi oluşturmadan önce de hep ilkokul öğrencileriyle bir araya gelmenin hayalini kurmuştuk. Bugün bir hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. David People Coffee ve Mücahit Kabataş’ın sponsorluğunda onlara etkinlik düzenlemek ve keyifli vakit geçirmek de bizim için önemli. Onların yüzünde oluşan gülümseme bize farklı duygular hissettirdi.”

Projeden sonra eğlenceli bir gün geçirmenin mutluluğunu ifade eden ilkokul öğrencileri de teşekkürlerini kağıda döktü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.