Fakültemizde “İş Yaşamında İletişim” Konulu Seminer Düzenledi

Fakültemiz Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında, Kuzey Sürücü Kursu Kurucusu Nurcan Kara’nın katılımıyla “İş Yaşamında İletişim” konulu seminer düzenlendi.

Fakültemizde “İş Yaşamında İletişim” Konulu Seminer Düzenledi
23.01.2022

Fakültemizde Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında “İş Yaşamında İletişim” konulu seminer düzenlendi. Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Kuzey Sürücü Kursu Kurucusu Nurcan Kara konuk oldu. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı seminerde Nurcan Kara, kadın girişimci olarak kendi deneyim ve düşüncelerini paylaştı. Kastamonu’da bulunan sürücü kursları arasında tek kadın girişimci olan Kara, “Karadeniz bölgesinde bu mesleği yapan 4 kadın girişimci var.  Türkiye genelinde ise bu sayısı 90. Daha önce İstanbul’da çalıştım sonra Kastamonu’ya gelerek işimi kurdum” şeklinde konuştu.

Program, Kuzey Sürücü Kursu Kurucusu Nurcan Kara’nın öğrencilerden gelen soruları yanıtlaması ile sonlandı.

Haber: Gizem Azboy