Gazete Kampüs Haberleri Yerel Basında Yankı Uyandırıyor

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi Gazete Kampüs’ün haberleri yerel basında yer alıyor.

<strong>Gazete Kampüs Haberleri Yerel Basında Yankı Uyandırıyor</strong>
20.03.2023
507
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi Gazete Kampüs, öğrencilere derslerde öğrendikleri teorik bilgileri uygulama fırsatı sunuyor. Öğrenciler, kampüste ve  şehirde düzenlenen etkinliklerin yanı sıra kültür, sanat, gezi, doğa gibi alanlarda haberler kaleme alıyor. Bu haberler Kastamonu yerel basınının da oldukça dikkatini çekiyor.

Gazete Kampüs’e konuşan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, Kastamonu yerel basınının Gazete Kampüs haberlerini gazetelerde ve internet sayfalarında yer verdiğini belirtti. Gazete Kampüs tarafından yapılan haberleri çok değerli bulduklarını vurgulayan Yılmaz,  “Gazete Kampüs tarafından yapılan haberler bizler için kaynak niteliği oluşturuyor. Özellikle ajanslarımız, buradan hareketle daha detaylı haberleri okurlarıyla buluşturuyorlar. Ben, şahsen özellikle son birkaç yıldır daha aktif olan Gazete Kampüs nedeniyle başta Rektörümüz ve Dekanımız olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kastamonu Üniversitesi’nin her kademesindeki gelişmelerin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, yerel basının yazılı nüshalarında Gazete Kampüs sayfalarına da yer verildiğini hatırlattı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı g%CC%86g%CC%86g%CC%86-724x1024.jpg

Haber-Görselleştirme: Gizem Azboy

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.