“HİÇBİR UÇAK HAVADA KALMAZ”

Sivil Havacılık Günü, Kastamonu Üniversitesi öğrencileri tarafından kutlandı.

<strong>“HİÇBİR UÇAK HAVADA KALMAZ”</strong>
30.12.2022
302
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Havacılık Kulübü, Sivil Havacılık Günü’nü kutladı.   Ahmet Yesevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Kastamonu Hava Limanı Hava Trafik Kontrörü Süleyman Tunahan Ertuğrul, Kastamonu Havalimanı Apron Memuru Sadık Ahmet Külçe, Türk Hava Yolları Satış Trafik Memuru Gülten Akgün, Türk Hava Yolları Satış Memuru Kübra Hızıroğlu, Kastamonu Havalimanı Uçuş Hareket Memuru Serkan Özü ve Kastamonu Hava Limanı Yolcu Hizmetleri Memuru Kemal Emrah Öcal  konuşmacı olarak katıldı.

Program Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzikoloji Bölüm başkanı Sıtkı Akarsu yönetimindeki öğrencilerin müzik dinletisi ile başladı. Programın açılış konuşmasını Havacılık Kulübü Başkanı Emin Camcı yaptı. 

Emin Camcı konuşmasında, “Sivil havacılık kulübü olarak ekibimle beraber çok güzel işler yaptık, TÜBİTAK bünyesinde tanıtım etkinlikleri, sektörel milli değerlerimizi unutturmamaya yönelik etkinlikler yaparak Kastamonu Sivil Havacılık Yüksek okulu öğrencilerinin staj ve akademik konularda kendilerini geliştirmelerine zemin hazırladık” diye konuştu. 

Ardından program katılımcıların sunumuyla devam eti. Konuklar, iş hayatındaki tecrübelerini ve sektörde olmak için bulunması gereken özellikleri öğrencilere aktardı.

Etkinlik, öğrencilerin sorularının cevaplanması ve hediye takdimi ile sona erdi.

Fotoğraf / Haber: Müberra Ali

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.