İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

İletişim Fakültesi öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç öncülüğünde, Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret
23.12.2022
383
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında öğrenciler, Kastamonu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğlence programı düzenledi. Programda öğrenciler huzurevi sakinlerine müzik dinletisi, ebru sanatı etkinliği ve video gösteriminde bulundu. Müzik dinletisi eşliğinde eğlenen yaşlılara öğrenciler, ikramlar sunarak keyifli vakit geçirmelerini sağladı. 

Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında hazırlanan projeden dolayı huzurevi yönetimi olarak mutluluk duyduklarını belirten Kuruluş Müdürü Melike Hamzaçebi, “Burada 85 yaşlımız bulunuyor. Öğrencilerin bu duyarlılıkları, huzurevimizde kalan sakinlerimizin mutlu olmaları ve güzel zaman geçirmeleri kuşaklar arası iletişimi sağlamış olup bizleri de mutlu etmiştir. Öğrencilere ve hocalarına düzenlemiş oldukları etkinlik için huzurevimiz adına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle böyle bir projede bulunmanın mutluluğunu yaşayan Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç, ders kapsamında yaptıkları her projenin ayrı bir hikâyeye tanıklık ettiğini ifade ederken, “Geçmişteki hatıralarıyla gelecekte bize ışık olabilecek büyüklerimizdir.  Bugün de buradaki amacımız yaşlılarımızın huzuru ve mutluluğunu sağlamak…  Bu anlamda öğrencilerimin bu duyarlılığı bizleri çok mutlu etmiştir” ifadelerini kullandı.

Program sonunda öğrenciler huzurevi sakinlerine çiçek takdiminde bulundu.

Haber/ Fotoğraf: Gizem Azboy

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.