İletişim Fakültesi’nde MUBI Ödüllü Cinemoni Bilgi Yarışması

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından üçüncüsü düzenlenen Cinemoni Bilgi Yarışması’nda kazanan öğrenciye 3 aylık MUBI üyeliği hediye edildi.

İletişim Fakültesi’nde MUBI Ödüllü Cinemoni Bilgi Yarışması
25.03.2024

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Araştırma Görevlileri Güzide Kayıtmazbatır ve Mehmet Oğuz Yıldırım’ın organizasyonuyla Cinemoni Bilgi Yarışması’nın üçüncüsü İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yarışmada, katılan öğrencilerin sinema filmleri, film türleri ve yönetmenler hakkında bilgilerini ölçen 25 soru yer aldı. Mobil bir platform aracılığıyla gerçekleşen yarışmanın sonunda en fazla doğru yanıtı veren Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü birinci sınıf öğrencisi Zeynep Sevde Özipek, MUBI ödülünün sahibi oldu. Yarışma hakkında konuşan Araş Gör. Güzide Kayıtmazbatır, “Amacımız, öğrencilerimizin Türk ve Dünya Sineması’na olan ilgilerini ve bilgilerini eğlenceli bir yolla pekiştirmek” dedi.

Haber/Fotoğraf: Şuheda AYDIN