Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde “Cinemoni Kısa Film Günleri” Başladı

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde “Cinemoni Kısa Film Günleri” düzenlendi. Etkinlik İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

26.10.2023

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü araştırma görevlilerinin düzenlediği “Cinemoni Kısa Film Günleri” başladı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, yönetmenliğini Kasım Ördek’in üstlendiği “Birlikte, Yalnız”, yönetmenliğini Emre Sefer’in yaptığı “Babamın Öldüğü Gün”, yönetmenliğini Özgürcan Uzunyaşa’nın üstlendiği “Cehennem Boş, Bütün Şeytanlar Burada” adlı kısa filmler izleyiciyle buluştu.

Etkinliğin sonunda Arş.Gör. Mehmet Oğuz Yıldırım ve Arş.Gör. Mehmet Erol etkinliğe katılan öğrencilere “Cinemoni Kısa Film Günleri” hakkında bilgi vererek ilerleyen gösterimlerde filmlerin sonunda öğrencilerle filmler hakkında değerlendirmelerin de yapılacağı söyledi.

Haber-Fotoğraf: Şuheda AYDIN