Kastamonu Üniversitesi’nde Erasmus Günleri

Kastamonu Üniversitesi’nde Erasmus Günleri düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi’nde Erasmus Günleri
25.10.2023
218
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından Erasmus Günleri düzenlendi. İlk olarak Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Cemil Meriç Salonu’nda Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ve Öğrenci Staj Hareketliliği programlarına yönelik Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti.  

Erasmus Koordinatörü Dr. Süleyman Çite, Erasmus programında yapılması gerekenlere dair sunum gerçekleştirdi. Dr. Çite, Erasmus programının seçim ölçütlerini, hibe kesintilerini, seyahat desteği, çevrimiçi dil desteği ve yol haritası gibi konulara değindi. 

Toplantı daha önce Erasmus Öğrenci Değişim Programı’na katılan Biyoloji Bölümü öğrencisi Kader Morkoç’un deneyimlerini  paylaşması ve soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Daha sonra Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın da katılımıyla Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi önünde öğretim görevlilerine ve öğrencilere tavuk-pilav ikramı yapıldı. Ardından müzik eşliğinde çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi. Program uçurtma şenliğiyle son buldu. 

Fotoğraf: Aslıhan KILIÇ 

Haber: Melda Erdoğan -Aslıhan KILIÇ 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.