Matematik Eğitimi Topluluğu Taşköprü Atatürk Ortaokulu’na Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Topluluğu, Taşköprü Atatürk Ortaokulu’na teknik gezi düzenledi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Topluluğu, Taşköprü ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu’na teknik gezi gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinliğe, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi ve topluluk akademik danışmanı Doç. Dr. İbrahim Kepceoğlu katıldı. Atatürk Ortaokulu öğrencilerine teknik gezi kapsamında matematik eğitimi verildi; topluluk üyesi öğretmen adayları, öğrenciler ile aktivite yapma imkânı bulurken öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.