Turizm ve Gastronomi Topluluğu’ndan “Akustik Gecesi”

Turizm ve Gastronomi Topluluğu tarafından tanışma etkinliği “Akustik Gecesi” düzenlendi.

Turizm ve Gastronomi Topluluğu’ndan “Akustik Gecesi”
04.11.2022
585
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Turizm ve Gastronomi Topluluğu tarafından Ay Yıldız Spor Kompleksi’nde “Akustik Gecesi” düzenlendi. Programa, “Bilgi ve Belge”, “Halkla İlişkiler ve Reklamcılık”, “Genç Tema” ve “Psikoloji” Topluluklarının başkanları ve yönetim kurulları katıldı.

Programda Genç Tema Topluluğu Başkanı Fatih Ardıç gitar çalarken topluluk gönüllüsü Melih Emre Demirtaş şarkılar söyledi.

Turizm ve Gastronomi Topluluğu Başkanı Hümeyra Kayan, programın açılışında topluluğunun amacı hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Kayan, “ Bizim amacımız sizlere sanatsal bir şekilde yemek ikram etmek ve kültürel faaliyetler gerçekleştirmek.” dedi. Kayan katılımcılara üniversite hayatları boyunca kendilerini geliştirmesi için toplulukların etkinliklerine katılmalarını tavsiye etti. Sunum, topluluğun gerçekleştirdiği etkinliklerin kısa bir anlatımıyla sonlandı.

Akustik Gecesi öncesinde Turizm ve Gastronomi Topluluğu tarafından sponsorlarının katkılarıyla üyelere kahve ikramı da yapıldı. “Akustik Gecesi”, Melih Emre Demirtaş’ın kendi bestesini seslendirmesiyle sona erdi.

Haber-Fotoğraf: Zehra Aleyna Ünlü

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.