Üniversite Öğrencilerinden Kitap Okuma Alışkanlığı İçin Proje

İletişim Fakültesi öğrencileri, Abdulhakhamit İlkokulu için sosyal sorumluluk projesi yaptı.

Üniversite Öğrencilerinden Kitap Okuma Alışkanlığı İçin Proje
04.01.2023

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. İlknur Kılınç tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında öğrenciler; Gülizar Çakır, Yunus Acar, Sude Nur Odabaşı, Zeynep Aral, Eralp Ülkü, Mücahit İpek, Hatice Atal ve Samir Shahbazov Kastamonu Abdulhakhamit İlkokulu’nda ziyarette bulundu.

Okulun kütüphanesini iyileştirme ve geliştirme hedefiyle yaptıkları ziyarette öğrenciler, okuldaki çocuklara  keman eğitimi, kısa film gösterimi, yüz boyama ve palyaço etkinliği yaparken çeşitli oyunlar oynayıp kitaplar hakkında da bilgiler verdi.

İlkokul yönetimi, Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında hazırlanan projeden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Program sonunda İletişim Fakültesi öğrencileri çocuklara kek ikram etti.

Haber: Gizem Azboy